Werkplaats

Onderhoud, APK en Reparaties:
Bij Autobedrijf Pols kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken. In onze opgeknapte en gemoderniseerde werkplaats staan wij voor u klaar. Is uw auto toe aan een APK en een grote of  kleine beurt, distributie-riem of wat voor een reparatie dan ook. Voor alles wat u met uw auto heeft kunt u bij ons terecht. Ook voor schade reparaties en taxaties bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van storingen in het elektronische circuit kunt u ook bij ons terecht. Met onze speciaal hiervoor opgeleide, ervaren technici en apparatuur zullen wij alles op alles zetten om uw  problemen op te lossen.

 
 


 

Airco:
Heeft u een Airconditioning die gedeeltelijk of helemaal niet meer werkt? Ook hiervoor heeft Autobedrijf Pols de juiste kennis en apparatuur in huis. Informeer gerust en vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

 

Inbouw:
Ook kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van audio apparatuur, navigatie, carkit of wat uw wensen hierin ook mogen zijn.

 

Mocht het zijn dat er technische gebreken aan uw auto openbaar komen tijdens APK, onderhoud, of reparatie, wij doen niets zonder eerst overleg met de klant te hebben. Wij proberen u een zo goed mogelijk advies te geven zodat u weer veilig de weg op kan. Ook is er mogelijkheid tot vervangend vervoer wanneer uw auto bij ons staat.

 

Voor een afspraak voor onderhoud of reparatie aan uw auto kunt u altijd even contact opnemen met ons.